DSCF1557mala

Vse naše torte, domači piškoti in druga peciva so vam na voljo v naši lično urejeni hišni slaščičarni in kavarni Lunca v majhni vasici Breg ob Savi. Okusite znamenito Sacher torto, pravo kremno rezino, tiramisu ali pa obilno grmado.

Izbirajte med sadnimi tortami ( bananina torta, jagodna torta, torta z gozdnimi sadeži, hruškina, jogurtova, borovničeva, pomarančna, skutina, malina), čokoladnimi tortami (lahka čokoladna, tris čokolad, temni gozdiček, čokoladno vanilijeva, pistacija, snikers, kokos, roche,), pitami (crostata) , kasato, banana splitom, sadnimi in sladolednimi kupami ter drugimi vabljivimi slaščicami. Za tiste, ki imate raje slane prigrizke pa ponujamo toaste ali kruhke. V lični embalaži boste slaščice, sladoled in slane prigrizke lahko odnesli tudi domov in tako razveselili svoje najdražje.

K sladkemu prigrizku se seveda prileže kakšna pijača. Vedno poln bar vam nudi od toplih napitkov z jutranjo kavo do osvežilnih frapejev iz svežega sadja, ledeno kavo, limonado ali naravni pomarančni sok.

Smo družinam prijazna slaščičarna. V toplih mesecih imamo odprto veliko teraso z ograjenim otroškim igriščem. Za otroke je poskrbljeno tudi v kavarni, kjer jih pričaka majhna igralnica.

Za kolesarje na kolesarskem izletu »okoli Save« ali smučarske tekače po Sorškem polju bo Kavarna in slaščičarna Lunca pravi kraj za postanek in osvežitev ter okrepitev.

Pričakuje vas Kavarna in slaščičarna Lunca, Breg ob Savi 96, Kranj. Kje točno smo?